Новини
Спорт

Роберто Де Дзербі: У «Шахтаря» немає футбольної злості

Головний тренер донецького «Шахтаря» Роберто Де Дзербі прокоментував перемогу своїх підопічних у матчі 5-го туру УПЛ над «Чорноморцем» (3:0). 

Зустріч проходила в Одесі на стадіоні «Чорноморець».

За словами Роберто, у грі з «Чорноморцем» на поле вийшло багато молодих футболістів: Конопля, Сікан, Мудрик, Судаков. Адже вони – талановиті футболісти і команди, і збірної України. Своєю метою тренер вбачає помічати прогрес цих футболістів, щоб вони відчували себе впевненіше і стали сильними футболістами на світовій арені.

Крім перерахованих вище гравців в цьому матчі зіграв Андрій Пятов, який завжди виступав за збірну України, легенда українського футболу. Грали Кривцов, Матвієнко, Степаненко, Марлос тощо. Всі вони – футболісти збірної України, дуже важливі гравці.

Де Дзербі підкреслює, що в його команді немає першого і другого складу. У цьому матчі він випустив на поле всіх гравців, щоб пізнати їх краще. І, звичайно, щоб була можливість відпочити тим, хто грав у вівторок з «Монако», і незабаром змогли відмінно підійти до матчу з монегасками.

Також головний тренер донецької команди зауважив, що в команди немає футбольної злості, коли гравці повинні забивати більше. Роберто пообіцяв, що, якщо залишиться в «Шахтарі» на кілька років, то постарається змінити цю ситуацію. 

Після п’яти матчів нового сезону Української Прем’єр-Ліги «Шахтар» набрав 12 очок і посідає перше місце в турнірній таблиці чемпіонату України. 

Нагадаємо, що в середу, 25 серпня о 21:00 за київським часом, «гірники» на стадіоні «Металіст» у Харкові провели матч-відповідь раунду плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів з «Монако». У відомій БК LeonBet пропонували хороший коефіцієнт на перемогу українців – 2.95. Аби переглядати свої ставки та зручно їх робити, слід мати цю БК у себе в телефоні. Як завантажити додаток Леон на андроїд чи IOS, розповіли на порталі «Рейтинг Букмекерів». 

Гра закінчилася з рахунком 2:2. У виїзному матчі підопічні Роберто Де Дзербі здобули перемогу з рахунком 1:0.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook