Новини
Спорт

Київське «Динамо» розгромило «Десну» в центральному матчі 5-го туру УПЛ

У Києві на стадіоні «Динамо імені Валерія Лобановського» відбувся центральний матч 5-го туру Української Прем’єр-Ліги. Місцеве «Динамо» приймало «Десну».

Рахунок на 30-й хвилині відкрив півзахисник «Динамо» Віталій Буяльський. Через сім хвилин хавбек киян Віктор Циганков реалізував пенальті. До розгромного рахунок на 56-й хвилині довів все той же Віталій Буяльський. На 78-й хвилині півзахисник гостей Тарас Завійський вразив власні ворота.

Таким чином, кияни завдали чернігівцям першої поразки на старті сезону. До цього «Десна» перемагала у всіх чотирьох матчах чемпіонату України.

У наступному турі підопічні Мірча Луческу вдома приймуть «Колос», а «Десна» в рідних стінах зіграє з «Вересом».

Зустріч «Динамо» – «Колос» відбудеться вже в цю суботу, 28-го серпня о 19:30 за київським часом. Впевненим фаворитом у цьому поєдинку виступають динамівці, на їхню перемогу в БК 1хБет можна поставити з коефіцієнтом 1.3. Щоб зручно робити ставки та переглядати їх, слід завантажити додаток БК на смартфон. Як це зробити правильно та легко за посиланням.

Отже, у матчі п’ятого туру чемпіонату України «Динамо» розгромило «Десну» з рахунком 4:0. «Динамо» набрало 13 очок і вийшло на перше місце в турнірній таблиці. «Десна» після п’яти турів знаходиться на третьому місці, набравши 12 очок.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook