Новини
ДТП

У Хмельницькому на місці ДТП водії влаштували бійку (ВІДЕО)

Молоді люди, автівки яких зіткнулися на перехресті, не знайшли, очевидно, інших способів залагодити конфліктну ситуацію, ніж пустити в хід кулаки. Дорожньо-транспортна пригода сталася, за словами очевидців, вчора увечері у центрі Хмельницького.

Фото та відео з місця події поширили у соцмережах. Зіткнулися два легковики “Renault” та “BMW” на перехресті вулиць Подільська та Свободи. Судячи з фото, один з водіїв, ймовірно, не надав перевагу в русі іншому, внаслідок чого обидва автомобілі зіштовхнулися та зазнали пошкоджень.

З чого почався конфлікт (якщо не брати до уваги факт порушення правил), наразі невідомо, проте завершився він бійкою та буцанням ногою автівки одним з учасників бійки.

Відео: Новини Хмельниччини

ДОПОВНЕНО: Один з учасників бійки, за словами очевидців, срібний призер учорашнього Літнього кубка з дрифту, який проходив на території ТСЦ Поділля. Також, як розповідають хмельничани, які проїздили повз місце ДТП, водій “BMW” “добряче газонув ще на перехресті біля октанівського будинку. Там були гарно видні кількаметрові сліди паленої гуми”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook