Новини
Духовність

У Кам’янці внаслідок COVID-19 помер священник

Серце отця Валерія Якубчика, настоятеля парафії святого Миколая у Кам’янці-Подільському, зупинилося сьогодні, 29 серпня. Про смерть священника повідомив на своїй сторінці у Фейсбук отець Роман Лаба OSPPE (Ordo Sancti Pauli Primi Eremitæ (лат.), Орден св. Павла Відлюдника), делегат Генерала ордену Отців Паулінів в Україні.

Дорогі Брати і Сестри! З сумом і одночасно з пасхальною надією, повідомляємо, що сьогодні, 29 серпня, о 2 годині ночі, на 40 році життя, 19 році богопосвяченого життя, 13 році священства, відійшов до Господа наш отець Валерій Якубчик, настоятель парафії святого Миколая в Кам’янці Подільському. Довіряємо Його Милосердному Богу! написав отець Роман Лаба.

За інформацією CREDO Україна, захворювання на COVID-19 підтвердили у трьох священників з Кам’янця-Подільського. Отець Арсеній Юрак лікувався у монастирі та легко переніс хворобу і вже одужав.

Отець Валерій Якубчик та отець Алоїз Кособуцький були госпіталізовані 18 серпня через важкий перебіг хвороби. Останні дні свого життя отець Валерій дихав за допомогою апарату ШВЛ. Проте не зміг подолати хворобу. Отець Алоїз досі перебуває в лікарні під кисневою маскою.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook