Новини
Надзвичайні події

Збитого під Шепетівкою лося хочуть перевезти у Хмельницький для лікування

Надзвичайна подія, внаслідок якої постраждала червонокнижна тварина, сталася сьогодні вранці неподалік Шепетівки. Пораненого лося, якого, ймовірно, збив автомобіль, побачив на узбіччі велосипедист. Та покликав на місце події правоохоронців. Згодом туди прибули представники екоінспекції.

Поранену тварину виявили між Шепетівкою та селом Плесна. У лося, за словами мисливствознавців з Шепетівського лісгоспу, зламана нога, пошкоджені кістки та таз, перебитий ріг. Протягом декількох годин тварина залишалася на місці події, поки люди вирішували її подальшу долю.

На місце події виїхав також власник звіринця у Хмельницькому Сергій Пальохін. Спочатку чоловік повідомив, що тварину нібито хочуть приспати, тому кликав на допомогу всіх небайдужих. Проте згодом написав, що лося планують транспортувати у Хмельницький, але для його перевезення потрібен автомобіль-маніпулятор. Лікувати тварину, за словами Сергія Пальохіна, взявся відомий у Хмельницькому ветеринар Кирило Чумаков.

Зв’язатися з хмельничанином для надання допомоги у транспортуванні тварини, можна наразі через його сторінку у Фейбсук. Там же зазначені дані картки для тих, хто хоче фінансово допомогти у лікуванні тварини.

Правоохоронці тим часом шукають водія, який міг спричинити ДТП, внаслідок якої постраждала тварина.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook