Новини
Суспільство

Травмований під Шепетівкою лось помер від крововтрати

Про долю тварини, якою взявся опікуватися відучора, розповів на своїй сторінці у Фейсбук хмельничанин Сергій Пальохін. Вчора чоловік шукав транспорт, аби доставити скаліченого лося у Хмельницький для лікування. Увечері його таки перевезли в обласний центр, проте, як зазначив хмельничанин, через зволікання з наданням допомоги, тварина втратила надто багато крові та загинула.

Нагадаємо, ймовірно збитого автомобілем лося вчора у лісосмузі біля Шепетівки побачив велосипедист. Викликав правоохоронців, ті, в свою чергу, покликали на місце події мисливствознавців та ветеринарів. Протягом дня тварина залишалася без допомоги понад дорогою, поки люди вирішували її долю.

Увечері із проханням допомогти з автомобілем-маніпулятором Сергій Пальохін звернувся до усіх небайдужих. Лікувати травмовану тварину зголосився хмельницький ветеринар Кирило Чумаков. Транспорт зрештою знайшли, і увечері операцію з порятунку розпочав Північний кластер Епіцентр Агро. Проте…

Я дуже сильно всім дякую, хто був не байдужим до цієї тварини. Але через бюрократію чиновників з департаменту екології протягом 10 годин тварині не була надана ветеринарна допомога. На превеликий жаль ТВАРИНА ПОМЕРЛА від крововтрати…написав на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Пальохін.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook