Новини
Спорт

Казахстан – Україна: українці наберуть три очки

1 вересня в Нур-Султані пройде матч кваліфікації ЧС-2022. Збірна Казахстану на своєму полі зіграє проти України.

У березні цього року суперники провели першу очну зустріч в рамках відбіркового циклу Чемпіонату Світу. Гол Романа Яремчука вивів українську збірну вперед в Києві, але утримати переможний рахунок тодішні господарі зустрічі не зуміли – нічия 1:1.

Крім цієї гри Казахстан також зазнав домашньої поразки від Франції (0:2). Україна ж, ще під керівництвом Андрія Шевченка, домоглася нічийного результату в гостях у французів (1:1) і упустила три очки в домашньому протистоянні з Фінляндією (1:1).

Після відходу Андрія Шевченка й італійських фахівців з тренерського штабу української збірної, команду прийняв Олександр Петраков, який виграв у 2019 році з молодіжкою Чемпіонат світу.

Черговий недобір очок суттєво посилить перспективи збірної України в боротьбі за другу сходинку в групі. Поставити на перемогу гостей в майбутньому матчі букмекер Parimatch пропонує за 1,55. Нагадаємо, що БК Паріматч – це легальний букмекер на всіх територіях СНД. Існує її домен в Казахстані – Parimatch KZ. Ця БК пропонує ставки на два десятки видів спорту. Вибір досить великий, на топові події у футболі дається понад 400 позицій. Багатий вибір результатів на тотали і голи, ставки на статистику – картки, кутові, фоли, офсайди і так далі.

З основного складу нашої збірної випало кілька ключових гравців, але навіть з таким резервом українці істотно перевершують у класі Казахстан.

Скоріш за все, майбутній матч в Нур-Султані пройде за сценарієм першої гри команд у кваліфікації – Казахстан буде масовано оборонятися, а Україна – зламувати насичений захист суперника.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook