Новини
Інфраструктура

На хмельницькому майдані крізь скандальний ремонт проростає трава (ФОТО)

Пристрасті навколо ремонту на майдані Незалежності, що залишив незгладимий слід у душах небайдужих хмельничан, а також досі продовжує різати їм око, вийшли на новий оберт. Пильні містяни запримітили рослинність, яка пробивається крізь дрібний гравій, що ним хаотично встелено головну площу міста. Та, звісно, не могли байдуже пройти повз та залишити без розголосу таке видовище.

У тих, хто робив ремонт на майдані Незалежності у Хмельницькому, напевно, ще довго горітимуть вуха та щоки. Так само як і в тих, хто дав “добро” на таке “ошляхетнення” головної площі обласного центру. Кажуть, саме так організм людини реагує, коли когось згадують незлим тихим словом. А ще гикавкою, яку вкрай важко подолати, якщо не вгадати точно, хто саме згадує.

То все забобони, звісно, але хмельничанам (принаймні, деяким з них) досі небайдужа доля майдану Незалежності, який, волею модернових рішень хмельницьких комунальників наразі розписаний ремонтними кривулями не гірше, ніж таємні письмена племені майя. Тож небайдужі містяни уважно спостерігають за життям майдану. І чітко фіксують усі зміни, що на ньому відбуваються. Десь так, як п’ятикласники, яким дали завдання на уроці біології проростити квасолину на блюдці з вогкою ваткою та описати всі свої враження від побаченого.

Тож відчайдушні кущики рослин, що пробиваються крізь дрібний гравій на місці закамуфльованих тріщин на хмельницькому майдані не пройшли повз пильне око хмельничан. Фото рослинності, яка пробиває собі шлях до останнього літнього сонця, виклали учора у хмельницьких соцмережах.

Відремонтований Майдан Незалежності починає укриватись рослинністю,прокоментували фото Ірини Поліщук у спільності Хмельницький LIVE.

Хмельничани з коментарями не забарилися. Хтось традиційно обурився на тему “досить скиглити, беріть лопати в руки”:

Ще б під мікроскопом подивилися!!

Потрібно не фоткати цей бур‘ян, а підійти і вирвати. Чи слабо???

На такі світлини є лиш одна відповідь, візьміть і зробіть краще.

Хтось хвалить сили природи:

Заросте красівий зелений газон

Озеленення))

Природа бере своє

Це ж добре, природа дала добро на ремонт

Хтось тонко іронізує:

Проплачені провокатори! Хто знов батон кришить на Oleksandr Symchyshyn? Немає жодного міста в Україні, щоб трава росла на площі! А тут прямо свято, знак!

Ну так що, через тиждень йдем там копати картоплю?

Надвечір на майдані рослинність знайти було важко. Чи то потрібно місця знати, чи то хтось дійсно взяв справу у свої руки та повисмикував все зайве. Травичка зникла, але осад лишився…

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook