Новини
Спорт

Яремчук після нічиєї з Казахстаном: Було дуже важливо взяти три очки, щоб поїхати на ЧС

Нападаючий збірної України Роман Яремчук прокоментував матч з Казахстаном (2:2) у відборі ЧС-2022.

Тож, за словами нападаючого, у команди на першому місці був результат. Проте збірна України втратила очки, тому Роман Яремчук вважає цей матч провальним. Як відмітив Роман, команді було дуже важливо взяти три очки, щоб поїхати на ЧС. І те, що українці не змогли за них поборотися, стало катастрофою для національної команди, зазначив гравець.

Яремчук запевнив, що команда розбере гру, подивиться в таблицю і рухатиметься далі. Також футболіст відмітив, що йому приємно забивати за збірну. Він завжди приїжджає в її розташування з хорошим настроєм і хоче показати свій кращий футбол. Проте гол, який був забитий на матчі з Казахстаном, нікому не потрібен, як каже Яремчук. Адже краще б збірна України взяли три очки, додав форвард.

Нагадаємо, що в збірної України чотири нічиї у чотирьох матчах цього відбору. Шансів на перше місце немає, під питанням і друге місце.Наступний відбірковий поєдинок чемпіонату світу Україна проведе в Києві з Францією 4-го вересня. Прочитати прогнози на цей матч з вигідними коефіцієнтами незабаром можна буде на порталі Vseprosport.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook