Новини
Спорт

Хацкевич: Сходив на футбол, відразу записали мене в тренери «Колоса»

Недавно наставник «Колоса» розлучився з клубом, а на місце тренера ще кандидатури немає.

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич в ексклюзивному інтерв’ю Метарейтингс прокоментував інформацію про те, що він є кандидатом на пост головного тренера ковалівського «Колоса», який після поразки від «Динамо» в шостому турі УПЛ розлучився зі своїм наставником Русланом Костишиним.

За словами Хацкевича він всього лиш сходив на матч ковалівського клубу, і не слід розпускати чутки щодо його тренерства. 

Відзначимо, що після шести турів УПЛ «Колос» в турнірній таблиці чемпіонату України займає тринадцяте місце, маючи в активі п’ять очок.

Додамо, що останнім місцем роботи Олександра Хацкевича був волгоградський «Ротор», який він залишив у березні 2021 року.

Руслан Костишин прийняв рішення більше не бути головним тренером «Колоса» після поразки від київського «Динамо» (0:7), причому ковалівська команда пропустила шість голів ще в першому таймі.

Про відставку Костишина повідомляє офіційний сайт «Колоса». При цьому він залишиться працювати в структурі клубу за пропозицією президента ковалівців Андрія Засухи.

«Колос» залишається з виконуючим обов’язки головного тренера Сергієм Кузнєцовим, який раніше працював асистентом Костишина.

Під керівництвом Руслана Костишина «Колос» пройшов шлях від аматорського колективу, який грав на першість Київської області, до дворазового учасника єврокубків. У кваліфікації Ліги конференцій нинішнього сезону ковалівці вилетіли, зазнавши поразки від карагандинського «Шахтаря».

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook