Новини
ДТП

У Хмельницькому місце ДТП автомобілі об’їжджали по тротуару (ВІДЕО)

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні у центрі Хмельницького, на вулиці Свободи, неподалік ЦУМу. Ще одну ДТП зафіксували на околиці Хмельницького, біля нового ресторану швидкої їжі.

Інформацію про дорожньо-транспортну пригоду, в яку потрапили мікроавтобус та тролейбус, поширили у хмельницькій вайбер-групі близько години тому. Сталася вона біля нової відпочинкової зони, яка не один раз ставала предметом жвавих обговорень серед хмельничан.

Дорога в цьому місці досить вузька, якраз щоб проїхати двом транспортним засобам. Тож аби оминути місце ДТП, водіям легковиків, що рухалися вулицею Свободи в напрямку вулиці Героїв Майдану, довелося об’їздити місце аварії по тротуару. А от тролейбусам не пощастило – оминути колегу, що застряг посеред дороги, у них не було жодного шансу.

Ще одна ДТП, про яку повідомили у соцмережах, сталася біля нового McDonald’s, на Старокостянтинівському шосе. Як йдеться у повідомленні, зіткнулися автомобілі біля повороту на McDrive.

Про постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді інформації наразі немає, а от один з автомобілів отримав механічні пошкодження. Причини та обставини ДТП встановлюватимуть правоохоронці. А водіям, які хотіли заїхати за бургерами, очевидно, доведеться трохи зачекати.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook