Новини
Спорт

Назаренко: Гол Шапаренко вийшов на диво

У поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу національна збірна України в Києві зіграла внічию з Францією (1:1).

Колишній півзахисник збірної України Сергій Назаренко поділився своїми думками про вчорашній матч національної команди з чемпіонами світу в ексклюзивному інтерв’ю Metaratings.

Назаренко зазначив, що загалом виступ двох національних збірних виправдав його очікування. Колишній півзахисник також наголосив, що новий тренер збірної України Олександр Петраков використав улюблену схему п’яти захисників. Сергій вважає, що українці заслужено отримали нічию в цьому матчі, проявивши свій потенціал.

Назаренко також розповів, що помітив заготовки, які були відточенні українцями під час тренування. Адже під час матчу складалось враження, що українці наполегливо працюють на тренуваннях, щоб здивувати відомих суперників.

Запам’ятався екс-нападнику й забитий м’яч Миколою Шапаренко обвідним ударом у верхній кут воріт збірної Франції. 

Нагадаємо, що у своїй відбірковій групі збірна України посідає третє місце, набравши п’ять очок. Шанси пробитися до фінальної частини чемпіонату світу ще залишаються, але потрібно перемагати фінів і двічі збірну Боснії і Герцеговини. 

Вже 6-го вересня заплановано виліт до Чехії, де відбудеться матч проти місцевої збірної. Поєдинок пройде в місті Пльзень 8-го вересня.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook