Новини
Спорт

Гецко: Україна заслуговувала з Францією більшого, ніж нічия

Національна збірна України зіграла внічию з Францією (1:1) в поєдинку відбіркового циклу чемпіонату світу.

Екснападник збірної України Іван Гецко в ексклюзивному інтерв’ю meta-ratings.com.ua розповів, хто був ближче до перемоги.

Так, за словами Гецко, стало шкода, що збірній України не вдалося обіграти чемпіона світу. На його думку, підопічні Олександра Петракова більше заслуговували на перемогу в цьому матчі. Форвард відмітив, що вже відома схема Петракова, тренера збірної, 5-4-1 дозволяє використовувати фланги для миттєвої атаки. Хоча, Іван підкреслив, що українська збірна продовжує оборонятися більше за рахунок кількості, а не вміння.

Також Гецко висловив свої надії щодо нового тренерського штабу збірної, який зверне на це увагу і зробить правильні висновки.

Крім того, відмітив, що на матчі не був присутній Зінченко. Він дискваліфікований, а його роль взяв на себе Микола Шапаренко. І, як зазначив колишній нападник, Шапаренко показав себе молодцем, не тільки забив ефектний гол, але і часто брав гру на себе.

Попереду ще три матчі у відбірному циклі, два з них збірній України доведеться проводити в гостях, де у неї далеко не все виходить. Гецко впевнений, що виступ української національної команди у кваліфікації до Чемпіонату світу-2022 назавжди увійде в історію «жовто-синіх».

Нагадаємо, що в матчі з Францією (1:1) збірна України 5-й матч поспіль у відбірковій групі зіграла внічию.

Раніше українці вже мали таку ж кількість нічийних результатів у кваліфікаціях на Євро-2000 і ЧС-2002. Обидва рази українці займали 2-е місце в групі й виходили в плей-офф. Однак, відбір на першість в Катарі має особливість в порівнянні з іншими – в України 4 суперники, а тоді було 5.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook