Новини
Інфраструктура

Хмельничани “подякували” комунальникам за розбиті тротуари (ФОТО)

За словами хмельничанки, яка поширила фото пішохідної зони неподалік одного з дитячих садків міста, з проханням відремонтувати тротуар місцеві мешканці зверталися до комунальних служб ще пів року тому. У Департаменті інфраструктури пообіцяли, що проблему таки вирішать. У перспективі.

Фото тротуарів, які не пристосовані для пересування по них людей, особливо з дитячими візочками, поширили сьогодні на сторінці Департаменту інфраструктури міста Хмельницького. Про те, з якими складнощами доводиться долати пішохідну зону, розповіла у коментарі до світлин їх авторка.

Дякуємо усім, хто має відношення до цієї ділянки!!!! Вже пройшло пів року після звернення! Нічого не змінилось! Нам і надалі дуже зручно їздити по дорозі, оминаючи автомобілі, ломати колеса в колясках і перевертати малюків, з’їжджаючи з тротуарів! Ділянка біля садочка Перлинка! Дякуємо за турботу!!!!написала хмельничанка.

У Департаменті інфраструктури на допис відреагували, зазначивши, що:

Вам вже було повідомлено про включення в перспективний план.

Проте оскільки для багатьох хмельничан поняття “перспективний план” ні про що не говорить, а людям хочеться конкретики, авторка допису уточнила:

Перспектива включає в себе який відрізок часу?

За словами працівниці департаменту Юлії Костянтинівни, яка зазвичай реагує на зернення містян,

Перспектива – список робіт. з якого обираються роботи на рік, планування проходить з кінця року до початку наступного, залежно від фінансування.

Також порадили авторці допису звернутися у відділ ремонту вулично-дорожньої мережі за номером 65-21-34, аби про цю ділянку шляху не забули, коли плануватимуть ремонти на наступний рік.

Прокоментував світлини ще один хмельничанин:

Цим відрізком дороги, взагалі ніхто не займається. До прикладу дорога, яка веде до дитячої поліклініки в сторону будинків ДІТА, вузька, там дві машини не можуть розминутися. Вчора був свідком, як швидка та мікроавтобус маневрували нею. Я навіть промовчу за нормальний тротуар, після дощу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook