Новини
Події

Туристично-інформаційний центр у Хмельницькому відкриють на день міста

У міській раді почали анонсувати заходи, які відбуватимуться в обласному центрі протягом трьох днів, 24-26 вересня, під час святкувань 590-річчя Хмельницького. Так, зокрема, у перший день свята у місті нарешті запрацює туристично-інформаційний центр, відкриття якого хмельничани чекають майже рік.

У міській раді повідомили: святкування дня міста розпочнеться 24 вересня. Планується, що цього дня відбудеться літературний фестиваль «Слово єднає!», відкриття виставки скульптора Олексія Леонова «Дар життя».

Також офіційно розпочне свою роботу Туристично-інформаційний центр, – повідомили у пресслужбі ХМР.

Нагадаємо, споруда ТІЦу в центрі міста свого часу спричинила досить жваві обговорення у соцмережах, де мешканці обласного центру зазвичай дискутують про найважливіші та найцікавіші для них події у місті. Тоді хмельничани пройшлися у коментарях і по місцю розташування туристичного інформцентру, і по його вартості, і по реалізації, яка не зовсім відповідала тому, що було зазначено у проєкті. Попри це, відкриття турцентру хмельничани чекають і час від часу у соцмережах цікавляться: коли ж?

Ось так виглядав туристичний інформцентр навесні, коли на одній з його стін почали зображати шматок архітектури вулиці Проскурівської.

Яким же він постане перед хмельничанами у день відкриття, дізнаємося 24 вересня.

Також цього дня у місті запланували й урочистості.

Ви ж пам’ятаєте, що Хмельницький отримав Приз Європи – найвищу відзнаку, яку Парламентська Асамблея Ради Європи присуджує окремим містам за поширення європейських ідеалів? Приходьте 24 вересня о 18.00 на майдан біля кінотеатру ім. Т. Шевченка – матимете змогу побачити церемонію вручення Призу Європи та відкриття віртуального знаку Призу Європи,заохотили хмельничан у пресслужбі міської ради.

Оскільки святкування у місті триватимуть, як уже зазначалося, три дні, інформації про заплановані заходи буде ще чимало. Стежте за новинами та анонсами.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook