Новини
Суспільство

У Хмельницькому в інфекційну лікарню викликали пожежників

Машини спецтехніки, велику та малу, які з сиренами по зустрічній смузі промчали в напрямку міської інфекційної лікарні та в’їхали на її територію, бачили водії, які рухалися вулицею Сковороди та поступалися дорогою автомобілям надзвичайників.

Про причини прибуття пожежників на територію медичного закладу ми поцікавилися у надзвичайників. Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС у Хмельницькій області, прибуття пожежників у лікарню пов’язане з тим, що в електрощитовій сталося коротке замикання без займання. Проблему у медзакладі оперативно ліквідували, ніхто не постраждав.

Нагадаємо, до міської інфекційної лікарні наразі прикута увага чималої кількості хмельничан у зв’язку вчорашнім випадком захворювання молодшокласників у Хмельницькому НВО №1. Деталі та подробиці цього інциденту сьогодні розповіли на брифінгу за участі заступника Хмельницького міського голови Михайла Кривака, головної лікарки Хмельницької інфекційної лікарні Оксани Піддубної, начальниці Хмельницького міського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Хмельницькій області Лесі Кравчук, директорки Хмельницького НВО №1 Оксани Романів, представника Хмельницького районного управління поліції. Про що йшлося на брифінгу, читайте у нашому матеріалі згодом.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook