Новини
Інфраструктура

Біля нового готелю у Хмельницькому забороняють паркувати авто

Ділянка біля новозбудованого готелю, де нещодавно відкрили Почесне Консульство Республіки Молдова, раптом стала закритою для хмельничан, які раніше там безперешкодно паркували свої автомобілі. За словами працівників Департаменту інфраструктури міста Хмельницького, це територія загального користування, тож скаргу хмельничанки, якій не дозволили залишити біля готелю свій автомобіль, спрямували до правоохоронців.

На дії охоронців готелю, які, вочевидь, діяли за вказівкою керівництва, поскаржилася у соцмережах хмельничанка Євгенія.

Виявилось, що з відкриттям Royal Pałac звичайна комунальна парковка стала приватною… Підійшла охорона і сказала, що це приватна стоянка. Василь Новачок як таке може бути? Що за свавілля? В центрі і так місць для паркування обмаль,написала у спільноті Департаменту інфраструктури міста жінка.

Працівник департаменту, якому доручили дати відповідь на звернення, прокоментував допис хмельничанки так:

За даними управління архітектури та містобудування, а також управління земельних ресурсів та земельної реформи міської ради місцеве уширення проїжджої частини для тимчасової стоянки транспортних засобів за адресою: вул. Володимирська, 74 є територією загального користування. Вашу інформацію направлено в управління патрульної поліції в Хмельницькій області для належного реагування.

Хмельничани ж у коментарях пишуть:

А що, ця парковка врятує центр міста від браку парковочних місць? Раніше там взагалі перед перехрестям тільки 2 авто без порушень могли припаркуватись. А тепер, я бачу, 10 авто можуть спокійно стояти.

Там раніше взагалі не можна було паркуватися без порушення правил. То ж люди готель робили, а не загальну парковку. Ви, якби були клієнтом, сказали б щось типу «А чого це на вашій парковці паркуються ліві пасажири?» Незадоволені знайдуться завжди.

Набираємо прямо зараз 102. Залишаємо звернення. Адреса. Володимирська 74.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook