Новини
Інфраструктура

Один з мікрорайонів Хмельницького освітлюють вперше за 40 років

Протяжність вулиці Наливайка у мікрорайоні Книжківці – близько кілометра. Місцеві мешканці роботами зі встановлення освітлення, задоволені. Кажуть, тепер принаймні, буде спокійніше за дітей, які вечірньої пори повертаються додому з навчання або після відвідування гуртків та секцій.

На вулиці Наливайка, що у мікрорайоні Книжківці, встановлюють вуличне освітлення. Його тут не було майже 40 років. Мікрорайон приєднали до обласного центру у 1991 році.

Ви знаєте, як приєднують до міста. Тут немає ні доріг, ні вуличного освітлення, ні благоустрою, ні інфраструктури розвиненої настільки, як би хотілося мешканцям, – розповідає голова комітету самоорганізації населення мікрорайону Книжківці Оксана Зіменко.

Проте час іде, все змінюється. На звернення двох депутатів міської ради, які опікуються округом, відреагували. Комунальне підприємство «Міськсвітло» встановило ліхтарі. На опори закріпили кронштейни та світильники і засвітили вже шість ліхтарів з 13. Далі роботи продовжувати поки що неможливо, оскільки заважать дерева.

Відео: МТРК Місто

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook