Новини
Суспільство

У Хмельницькому жінка з дитиною ледь не потрапили під колеса авто (ВІДЕО)

Бігла через дорогу, тягнучи за руку дитину, поза межами пішоходного переходу, який був за два кроки, а побачивши автомобіль, що ледве встиг загальмувати, почала крутитися на місці разом з сином, – жінка, яка днями промчала напереріз автопотоку на проспекті Миру викликала купу емоцій у хмельничан, які подивилися відео, поширене у соцмережах.

Відео, відзняте водієм, якому практично під колеса вилетіли матуся з дитиною, виклали у спільноті Хмельницький LIVE, прокоментувавши його так:

Мама poкy на Проспекті Миру.

Щоправда, у коментарях жінці підібрали інші характеристики, як то: “олениха червонокнижна”, “мамаша з курячими мізками” тощо.

Найбільше в цій ситуації вразило хмельничан те, що буквально за кілька метрів (і це видно на відео) є пішохідний перехід, яким можна було перетнути пожвавлений проспект, не наражаючи себе та дитину на небезпеку, а водія – на кримінал.

Дитині у коментарях поспівчували (з такою матір’ю – не дивно), а з ситуації навіть трохи поіронізували. Хоча веселого тут насправді мало.

А потім так і діти переходять дорогу.

В малого хороша реакція

До речі так, якби тормоз машини так чітко не відпрацював, він сам хоча б вижив (бо в мамаші тормоз не працює, і голова теж)

Батьків не обирають

Головне – на підборах

Просто мама малого застрахувала в приват за 20 грн ))

Поки поліція не буде давати захмарні штрафи, нічого не зміниться

Що думають про це водії, краще не питати, тому що всі реакції на такі “пробіжки” у них лише нецензурні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook