Новини
Кримінал

На Хмельниччині нейтралізували наркоугруповання

Зловмисники щомісяця збували наркотики та психотропи оптовими партіями на мільйони гривень у Київській, Хмельницькій, Львівській, Вінницькій, Чернівецькій та Тернопільській областях. Реалізовували свій товар (кокаїн, ЛСД, амфетамін, канабіс та наркотичну речовину А-PVP) за допомогою месенджера Телеграм.

Свою діяльність ділки приховували, використовуючи мобільні номери іноземних операторів. Покупці отримували товар через систему “закладок“, а розраховувалися, використовуючи криптовалюту та електронні платіжні системи.

Як встановили під час проведених заходів правоохоронці, організували бізнес кілька хмельничан, серед яких були раніше судимі за зберігання та збут наркотиків особи.

Під час обшуків у зловмисників виявили партію наркотиків на понад півтора мільйона гривень, зброю з кількома сотнями набоїв, засоби зв’язку та комп’ютери, кошти, ймовірно отримані злочинним шляхом.

Організатору і двом учасникам угруповання повідомлено про підозру. Вирішується питання щодо обрання їм міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За інформацією пресслужби СБУ у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook