Новини
Події

Надзвичайникам Хмельниччини вручили подяки з нагоди свята

В урочистих заходах з нагоди Дня рятівника України взяли участь представники влади міста та області. Долучився до вітань також голова обласного осередку «Слуги Народу», народний депутат України Сергій Мандзій.

У своєму виступі на урочистому заході Сергій Мандзій привітав усіх рятівників з професійним святом:

Мені приємно зазначити, що з вашим колективом у нас склалися досить конструктивні, дружні відносини. Переконаний, що спільними зусиллями ми зможемо успішно вдосконалити діюче законодавство з питань цивільного захисту. Вітаю усіх вас з Днем рятівника України. Завдяки вашій плідній роботі Хмельниччина у безпеці. Бажаю, щоб кожен з вас повертався з виїздів живим та здоровим. Здоров’я та незламного духу! Зі святом!»

З нагоди свята надзвичайники Хмельниччини отримали відзнаки та подарунки. Вручив особисті подяки найкращим працівникам Державної служби надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області, котрі внесли вагомий внесок у захист цивільного населення Хмельниччини від надзвичайних ситуацій і народний депутат Сергій Мандзій.

Насамкінець керівник обласної організації «Слуга Народу» поспілкувався з працівниками ДСНС та обговорив подальшу співпрацю.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook