Новини
Події

У Хмельницькому в день міста влаштують шоу зі 100 дронами (ВІДЕО)

Ефектне шоу за участі літальних апаратів обіцяють влаштувати мешканцям Хмельницького у день народження міста, наступної суботи, коли стемніє. Які саме картини покажуть в небі, наразі не розголошують, але обіцяють, що видовище має бути вражаючим.

Отож, підготовка до масштабного святкування 590-річчя Хмельницького триває. В оргкомітеті продовжують поступово розкривати таємниці заходів, які відбуватимуть у місті протягом трьох днів, з 24 по 26 вересня.

Нагадаємо, 24 вересня у центрі міста нарешті відкриють туристично-інформаційний центр, якого зачекалися не лише туристи, а й хмельничани, вручать приз Європи та відкриють віртуальний знак Призу Європи. Також на хмельничан чекає виступ скрипаля-віртуоза Олександра Божика у супроводі рок-оркестру.

А 25 вересня на хмельничан чекає видовище, якого у місті ще не було ніколи. Ось що про це пишуть в анонсі у міській раді.

Коли ми організовуємо загальноміські свята, завжди прагнемо максимального WOW-ефекту для вас. Сподіваємось, салют на День незалежності не залишив байдужим нікого. І звичайно, піднімаючи кожного разу планку, здивувати ще більше буває вкрай важко, проте… Гарантуємо, шоу, яке на вас чекає 25 вересня о 22.00 буде реально унікальним! 100 спеціальних дронів піднімуться над містом на висоту 100 метрів і створять там, у небі, фантастичне шоу. Правда, вже перехоплює подих?

Залишається дочекатися 25 вересня і не забути о 22.00 звести погляд у небо.

Що саме покажуть хмельничанам, наразі не повідомляють, а от що показували минулого року мешканцям Маріуполя, можна подивитися у відео.

Ще одне відео, в якому задіяні у шоу якраз сотня дронів у небі.

За інформацією Хмельницької міської ради

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook