Новини
Кримінал

Гастролеру, який обікрав хмельничан, обрали запобіжний захід

Мешканець Херсонщини днями намагався поживитися майном хмельничан, проте невдало. Крадія, який виніс з помешкань майно та ювелірні вироби на кілька десятків тисяч гривень, затримали неподалік місця злочину. Запобіжний захід суд обрав підозрюваному у квартирних крадіжках сьогодні, 18 вересня.

Як йдеться у повідомленні Окружної прокуратури міста Хмельницький, 46-річний підозрюваний, неодноразово судимий за майнові злочини, востаннє – у Кіровограді (нині – Кропивницький), вирішив продовжити свою злочинну діяльність і в Хмельницькому.

Кілька днів тому, скориставшись заздалегідь приготованим пристроєм для зламу дверних замків, чоловік проник у дві квартири в обласному центрі – на вулицях Франка та Прибузькій. З помешкань хмельничан викрав майно та ювелірні вироби на понад 80 тисяч гривень. Проте далеко з ними відійти не встиг – злодюжку затримали з вкраденим майном неподалік місця злочину.

Чоловіку оголосили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Також обрано запобіжний захід у вигляді двох місяців тримання під вартою. Вирішується питання щодо його причетності до вчинення інших аналогічних злочинів.

За інформацією пресслужби Окружної прокуратури міста Хмельницький

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook