Новини
Культура

Музей у Городку стане доступнішим для відвідувачів

G-Museum – мистецький заклад, який вважають одним з найкращих в Україні, відтепер можна буде відвідати не лише в будні, а й у вихідні, що значно розширить можливості побачити унікальні експозиції як мешканцям міста, так і туристам. У музеї, який за три місяці відвідали понад три тисячі осіб, вже відкрили попередній запис на екскурсії та бронювання квитків.

Найбільше відвідувачів музею приваблюють інноваційні поєднання минулого та сучасних мультимедійних технологій. В експозиціях музею зібрано чимало артефактів, які відшукали під час розкопок. Цікавими для гостей закладу є й світлини минулого століття, на яких цілком можливо відшукати родичів, знайомих та друзів, зазначає зберігач фондів Павло Залуцький.

Оскільки заклад має неабиякий попит, його зробили більш доступним для відвідувачів – відтепер музей працює також у вихідні, з 8.00 до 17.00

Уже розпочато попередній запис в екскурсійні групи на 13.00 та 14.30. В разі значного ажіотажу будуть формуватися додаткові групи відвідувачів, – повідомив Сергій Щур, заступник начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради.

За інформацією Городок.City

Чому варто відвідати інноваційний музей у Городку, дивіться у відео каналу Nagolos TV.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook