Новини
Офіційно

Місцеві бюджети Хмельниччини отримали понад мільярд гривень податків

З початку року за користування землею платники податків внесли у бюджетну скарбницю 570 мільйонів, а підприємці області, які працюють на спрощеній системі оподаткування, поповнили її на майже 691 мільйон. В обох випадках суми сплачених податків на кілька десятків мільйонів більша, ніж за такий же період минулого року.

Сума сплаченого за період з січня по серпень земельного податку на 67 мільйонів більша, ніж за цей же період минулого року. При цьому з 570 мільйонів – 447 сплатили юридичні особи, решта – 123 мільйони – надійшла від фізичних осіб.

Що ж до платників єдиного податку, то вони сплатили до місцевого бюджету 690,8  мільйона гривень, що на 79 мільйонів гривень, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року

Найбільша бюджетна частка надходжень належить фізичним особам – підприємцям, які відрахували до місцевих скарбниць понад 488 мільйонів гривень єдиного податку. Від сільськогосподарських товаровиробників четвертої групи надійшло понад 118 мільйонів гривень. Від юридичних осіб – спрощенців територіальні громади краю отримали 84 мільйони гривень податкових надходжень, – повідомили у ГУ ДПС у Хмельницькій області.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook