Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому знову впорядковують майдан Незалежності (ВІДЕО)

Новий етап робіт з благоустрою території головної площі Хмельницького відзняли на відео хмельничани та запустили у соцмережах своєрідний квест на тему “Що робіть парніша?” Хмельничани запропонували різні варіанти відповіді на питання, проте, що відбувалося на майдані, так і не зрозуміли схоже.

Майдан Незалежності у Хмельницькому – знову у центрі уваги. Не встигли хмельничани забути ремонт, який завдав чимало клопоту комунальникам в особі їх очільника, та породив купу мемів та крилатих висловів, як уважні мешканці міста побачили на місці нещодавнього ремонту нову активність.

Молодого чоловіка у яскравому жилеті, який за допомогою пристрою, схожого одночасно і на пилотяг, і на газонокосарку, виконував маніпуляції із “відремонтованими” тріщинами на головній площі міста, побачили, відзняли на відео та виклали у соцмережах відомі місцеві блогери Андрій та Олександр.

До відео додали опитування:

Увага! Питання знавцям! Що робить парніша на відео? 1. Покращує те, що і так нормально. 2. Здирає покращення задля наступного покращення. 3. Збирає залишки щебня для ремонту Трудової. 4. Ваш варіант.

Хмельничани, які не впускають нагоди поіронізувати з будь-якої причини, накидали у коментарях відповідей:

На права здає.

Дрифтерам незручно по горбкам, от пацан і вирівнює.

Стриже асфальт.

Асфальтокосаркою.

Пилососить.

Це якась таємниця незалежного асфальту! Коли уже розгадка?

Це напевно підрядник на новий ремонт залишки збирає.

Ти нічого так і не поняв, це була многоходовочка, щоб всі почали кричати, а тут раз зараз полірнуть і буде як дзеркало.

Хоч комусь сьогодні тепло.

Я думаю що парніша гріється, бо холодно.

Хто там спілкується з покращувачами – розкажіть їм, що на базарі продається бітум світло-коричневого кольору (майже як асфальт на майдані).

До сторінки Департаменту інфраструктури відео ще не дісталося, тож і коментарів звідти поки що немає. Проте знаючи хмельничан, це лише питання часу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook