Новини
Суспільство

Затриманням нетверезих та бійкою закінчилося святкування дня міста у Хмельницькому (ВІДЕО)

Поки одні хмельничани діляться гарними фото та відео з другого дня святкування дня міста, інші викладають зйомки вечірніх “розваг” молоді, які важко охарактеризувати одним словом. Наразі у соцмережі показали два інциденти, які сталися на вулицях Проскурівській та Кам’янецькій. І якщо один з них не зібрав багато коментарів та емоцій, то другий не залишив хмельничан байдужими.

Вгамовувати двох нетверезих (за словами автора відео) чоловіків довелося аж п’ятьом правоохоронцям. Схоже, завершувати святкування та їхати у поліцейський відділок обидвоє зовсім не хотіли, тож пручалися з усіх сил. Так що один зрештою залишився без гаманця, який випав на тротуар (подальша доля його невідома).

Що ж до сутички на вулиці Кам’янецькій, неподалік зупинки громадського транспорту, то і коментарів, і емоцій вона зібрала чимало.

З чого почався цей конфлікт наразі точно невідомо. За словами авторки відео, «двоє п’яних хлопців без причини нападали на всіх чоловіків, які стояли біля «Принципа». За іншою версією, побиті юнаки чіплялися до своїх кривдників з претензіями щодо музики, і зрештою отримали стусанів.

До слова, бійки між молодими людьми саме в цьому місці – не рідкість. Тож одним з перших коментарів під відео було:

І знову на цьому самому місці

Чому у центрі міста вечірньої пори не виявилося патруля (поліції, гвардійців, муніципалів), хмельничан цікавить чи не в першу чергу. Проте навряд чи вони отримають відповідь на своє питання. До речі, за словами ймовірних свідків події, повз місце бійки проїздив автомобіль правоохоронців з ввімкненими мигалками, але не зупинився.

У коментарях одні хмельничани нарікають на байдужість перехожих, які не втрутилися у бійку. Інші ж пишуть, що втручатися – собі дорожче. По-перше, можна постраждати від дій неадекватно налаштованих молодиків, по-друге, можна випадково завдати їм непоправної шкоди, і зрештою опинитися за гратами.

А всі стоять дивляться і відео знімають. браво, а зупинити це дійство хоробрості не вистачає.

На то є правоохоронні органи. А влізеш, то ще можеш винним залишитись. Відштовхнеш, воно п”яне впаде головкою об асфальт, як танцор Дорофеєвої, і будеш мати тюрму.

За залишення людини в небезпеці та ненадання допомоги також є відповідальність. До речі, а якби один з фігурантів відео був ваш родич, то ви б також дотримувались ваших вищенаведених умовиводів?

Я маю гіркий досвід. І єдине, що зроблю в цій ситуації, так це викличу поліцію. А ви “дерзайте”, розбороняйте, захищайте, намагайтеся пояснити. Хай щастить.

Згадали хмельничани і заборону на продаж алкоголю на День знань та поцікавилися, чому така ж ініціатива не запроваджена у день міста.

А на хіба було робити два дні ту попойку, щоб потім п’яних відловлювати

1 вересня – заборона продавати алкоголь, день міста – школярі легально п’ють де лише можна)) логіка міського голови на найвищому рівні)

Була б дуже добра ініціатива міської ради, щоб не тільки на День знань 1 вересня, а й на День міста заборонили продавати алкоголь! Чи без спиртного нема зрєліщ?

Поділилися хмельничани і ранковими враженнями щодо побаченого після святкування.

Ранок, 6.30 після першого дня свята. Зупинка в центрі Торговий центр, сміття по щиколотку, биті пляшки, п’яні компанії. І фішка ранку – біля Принципу п’яна компанія скандує: “Путін, Путін!” Чим закінчилося – не знаю, напевно відгребли по повній!!! Європейске місто з нагородою!!!! Продовжуємо святкувати!!!!

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook