Новини
Дозвілля

На шоу дронів у Хмельницькому прийшли сотні хмельничан (ВІДЕО)

Ефектне шоу, якого у Хмельницькому довелося чекати на добу більше, ніж сподівалися, змусило хмельничан добряче побігати, адже через зміну локації довелося терміново діставатися з Проскурівської, де відбувалися основні заходи з нагоди дня міста, до пляжу, звідки зрештою у призначений час підняли в небо сотню дронів.

Рухалися цілими компаніями пішоходи, їхали один за одним автомобілі (попри те, що дорогу біля пляжу перекрили, і автомобілістам довелося якийсь час постояти у пробці).

На мосту над Південним Бугом зібралося в очікуванні шоу кількасот хмельничан (можливо, дійшло й до тисячі).

Ще чимало містян спостерігали за видовищем у небо зі своїх домівок – ті, кому пощастило жити в будинках, вікна яких розташовані у потрібному напрямку. Ті ж, кому було надто далеко або вікна повернуті не туди, спостерігали за світловим шоу завдяки прямим трансляціям з місця події.

Попри те, що шоу тривало не довше 10 хвилин, байдужим воно не залишилося майже нікого. І хоч поодинокі хмельничани продовжують нарікати на витрачені кошти та на натовп без масок, але свято має завершуватися ефектно. А хмельничани наразі чекають, що наступного року організатори свята придумають щось більш вражаюче.

Відео: Новини Хмельниччини

Шкода було лише тих хмельничан, які продовжували рухатися в напрямку пляжу вже тоді, коли шоу закінчилося.

І поки одні містяни діставалися додому, масово заполонивши зупинки громадського транспорту, інші, яким хотілося продовження свята, зібралися на Проскурівській, аби послухати живу музику та ще трохи потусити.

Відео: Сергій Аніськов

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook