Новини
Спорт

У Шепетівці збудують новий мультифункціональний спортмайданчик

Нову територію, де молодь Шепетівки зможе займатися спортом, планують збудувати та здати в експлуатацію до кінця року. Розташують його у місці, зручному як для учнів навчальних закладів, розташованих неподалік, вихованців спортивної школи, так і для інших мешканців райцентру. Будуватимуть новий майданчик для ігрових видів спорту за кошти субвенції, частина яких уже надійшла до бюджету міста.

Активно посприяв появі мультифункціонального майданчика у місті народний депутат Олексій Жмеренецький, який залучив частину коштів субвенції соціально-економічного розвитку, аби у співпраці з міською владою реалізувати цей проєкт.

На будівництво нового спортивного об’єкта запланували виділити півтора мільйона гривень. Наразі бюджет міста вже отримав 1,2 мільйона гривень. Ще 380 тисяч за поданням Олексія Жмеренецького можуть погодити з наступного траншу субвенції.

Хотілося б, щоб таких майданчиків у місті було більше. Сподіваюся, що Шепетівка стрімко розвиватиметься, залучатиме інвестиції, а, відповідно, зможе забезпечувати розвиток спорту та можливість молоді на здорове дозвілля, – зазначив Олексій Жмеренецький.

Як повідомили у коментарі до новини на сторінці “Слуга народу – Хмельниччина”, новий мультифункціональний майданчик планують будувати на проспекті Миру, біля медичного коледжу. Це місце доступне як для пересічних мешканців міста, так і для школярів прилеглих шкіл (і не тільки), та дітей, що займаються у спортивній школі, яка знаходиться поруч.

Це буде зручно при проведенні міських, міжміських, та навіть регіональних змагань з ігрових видів спорту, – йдеться у коментарі.

На майданчику планують влаштувати додаткове освітлення. Проте яким буде зрештою новий майданчик, стане відомо, коли буде готовий проєкт, який ще доопрацьовується.

Шепетівчанам, які цікавляться графіком роботи майбутнього спортивного об’єкта, повідомили, що він буде окремо обговорюватися та узгоджуватися з міською радою, оскільки майданчик після зведення буде передано на комунальне обслуговування.

Якщо маєте якісь пропозиції було б супер, обов’язково врахуємо при визначенні правил та умов експлуатації, – пообіцяли шепетівчанам.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook