Новини
Події

Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни відзначив 30-річчя

У день людей похилого віку, 1 жовтня, у Хмельницькому обласному госпіталі ветеранів війни святкували круглу дату – 30 років з дня заснування. У гості до колективу прийшли з вітаннями та подарунками голова облдержадміністрації Сергій Гамалій, перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук, депутати обласної ради, керівники ветеранських організацій, пацієнти.

КНП “Хмельницький обласний госпіталь ветеранів війни” – багатопрофільна спеціалізована медична установа,  де надається різнопланова висококваліфікована медична допомога людям похилого віку, ветеранам та інвалідам війни, учасникам бойових дій, постраждалим внаслідок Чорнобильської трагедії та учасникам антитерористичної операції. Крім цього, в госпіталі здійснюється програма реабілітації пацієнтів з постковідним синдромом.

Наразі обласний госпіталь – це оновлений, осучаснений заклад з поліпшеною матеріально-технічною базою, реабілітаційним відділенням та відділення паліативної допомоги для невиліковних хворих.

За роки його роботи працівниками госпіталю надана медична допомога не одній сотні громадян, адже на лікуванні у закладі перебувають як ветерани та діти світової війни, учасники бойових дій різних локальних війн, АТО/ООС, так і громадяни, які виявили бажання отримати медичну допомогу у цьому закладі.

Вітаючи працівників та ветеранів госпіталю, Серій Гамалій відзначив професіоналізм та відповідальність колективу госпіталю, адже саме вони допомагають реабілітуватись захисникам держави, а також не стоять осторонь сучасним викликам та надають медичну допомогу хворим на COVID-19 під час погіршення епідеміологічної ситуації.

Голова адміністрації подякував працівникам та керівництву обласного госпіталю за сумлінну роботу.

Ви допомагаєте пацієнтам одужати, зігріваєте їх теплом своїх сердець, добротою та щирими словами. Тож бажаю вам та вашим родинам міцного здоров’я, щастя, мирного неба, здійснення всіх мрій і задумів, – зазначив Сергій Гамалій та вручив кращим працівникам госпіталю цінні подарунки та відзнаки обласної державної адміністрації.

За інформацією Хмельницької ОДА

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook