Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому водій тролейбуса відкривав пандус викруткою і зламав його (ВІДЕО)

Прохання хмельничанина, який супроводжував пасажира на інвалідному візку, відкрити пандус у тролейбусі, спеціально призначений для того, аби полегшити людям з обмеженими можливостями доступ у транспорт, закінчилася сваркою з водієм та поламаним відкидним елементом. Зрештою, тролейбус далі не поїхав.

Відео процесу відкривання пандусу у тролейбусі поширили у соцмережах. Судячи з усього, те, що мало би виїжджати назовні автоматично, міцно застрягло у надрах транспортного засобу, тож водієві довелося його відкривати вручну. Зрештою, пандус зламався, що викликало негативні емоції з боку кермувальника, який, зокрема, сказав, що легше було візок на руках занести в салон, ніж так мучитися та спересердя кинув викрутку під колеса тролейбуса. На що отримав цілком логічну відповідь від хмельничанина:

Їх придумали, щоб ними користуватися. А питання ставте тому, хто вас випускає на лінію в такому стані та ремонтує це все.

Про купівлю цих тролейбусів Олександр Симчишин звітував у 2019 році. Тобто транспорту не більше 2 років, – прокоментували відео.

Зрештою, тролейбус далі не поїхав. Водій мотивував це тим, що при зламаному пандусі двері не зачиняться. Пасажирів з салону попросили вийти, а двері зрештою закрили.

Спілкуючись з чоловіком, який вимагав відкриття пандуса, водій ще раз сказав про те, що простіше візок було занести, ніж влаштовувати оце все. Проте, як зауважив йому хмельничанин, якщо всі будуть заносити візки, для чого тоді пандус? І що робити пасажиру на візку, якого нема кому занести в салон?..

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook