Новини
Інфраструктура

Мешканці Кам’янця за тиждень 10 разів скаржилися на перевізників

На що саме скаржилися кам’янчани, повідомили у пресслужбі міської ради. Здебільшого, мешканці міста нарікають на затримки транспорту та переповнені салони. Деякі скарги все ще опрацьовуються. Один з перевізників отримав 4 попередження.

Кожну скаргу, яка надійшла від пасажирів, у міськраді детально розписали та повідомили про вжиті заходи для усунення проблем. Так, кам’янчани скаржилися на таке:

  • Дві скарги стосувалися графіку руху автобусів на маршруті №1 і неможливості скористатися проїздом через переповнені салони. У відділі пасажирських перевезень шукають шляхи вирішення ситуації, яка склалася на вказаному напрямку, адже тієї кількості автомобілів, яка наразі обслуговує цей маршрут, недостатньо.
  • Нереально вранці, з 7.30 до 8.00, було дістатися до центру з вулиці Чехова – повідомили в минулий четвер кам’янчани. За словами працівників відділу пасажирських перевезень, о 7.40 того самого дня, коли надійшла скарга, вони виїхали на місце. Інформація не підтвердилася. До слова, зазначений напрям обслуговують маршрути №3, 15 та 21 (комунальний), а через 200 м – уже маршрут №7.
  • Розбираються у куруючому відділі щодо звернення, яке надійшло цієї суботи стосовно відсутності впродовж 40 хв маршрутки №2 біля центрального ринку.
  • Також у суботу на інформаційно-довідкову службу «1505» надійшла заява від мешканців селища цементного заводу, які 20 хв, з 18.10 до 18.30, чекали на маршрутку. Дійсно, затримку працівники відділу пасажирських перевезень зафіксували, хоча автомобілі на маршруті були. Питання взято на контроль.
  • У неділю біля парку Танкістів на автобус за маршрутом №5 довго чекала кам’янчанка. Кілька разів із заявницею пробували зв’язатися задля уточнень. Однак трубку ніхто не взяв. Тому скарга все ще опрацьовується.
  • Був довго відсутній транспорт і в неділю о 17.00 на зупинці по Голосківському шосе (маршрут №15). За словами водіїв, вони самовільно з’їхали з маршруту через подорожчання палива – газу (метану). Опрацьовуються шляхи розв’язання проблеми.
  • Ще три звернення стосувалися маршруту №6 і відсутності автобусів на цьому маршруті впродовж 50 хв в неділю. Працівники відділу пасажирських перевезень сьогодні проведуть зустріч із представниками бригади.

Окрім того, чотири попередження отримав перевізник ДП «Верон» за недотримання інтервалу руху і відсутність чергової машини у вечірній час на маршруті №4 та за відключену систему GPS під час здійснення пасажирських перевезень – на маршруті №1. У разі фіксації повторного порушення, із перевізником буде достроково припинено умови договору.

Також у відділі транспортних перевезень зазначили, що систематично перевірятимуть водіїв на маршрутах.

За інформацією Кам’янець-Подільської міської ради

Читайте також: У Хмельницькому підписали угоду на оновлення тролейбусного парку

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook