Новини
Суспільство

У нацгвардійців Хмельниччини – новий командир

Нового командира військової частини 3053 Нацгвардії України, що дислокується у Хмельницькому, представив особовому складу начальник Західного територіального управління Національної гвардії України генерал-лейтенант Олександр Набок. Військову частину надалі очолюватиме підполковник Богдан Богдан.

Під час представлення новопризначений командир познайомився з особовим складом частини, а завершилась церемонія представлення урочистим маршем військовослужбовців батальйону.

До призначення на нову посаду підполковник Богдан Іванович Богдан 3 роки був заступником командира військової частини 1241 зі служби, що базується в Івано-Франківську. До цього – командиром 1-го патрульного батальйону військової частини 4114 НГУ у місті Львів.
Пройшов шлях від командира взводу до заступника командира військової частини.

Виконував конституційний обов’язок в районі проведення Антитерористичної операції та операції Об’єднаних сил. У 2006 закінчив Харківську Академію внутрішніх військ Міністерства внутрішніх справ України. У 2020 році здобув ступінь магістра у Національній академії Національної гвардії України за спеціальністю «Військове управління».

Попередній командир батальйону – підполковник Роман Березнюк – отримав від керівництва Західного територіального управління Національної гвардії України подяку.

За інформацією пресслужби в/ч 3053

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook