Новини
Суспільство

У центрі Хмельницького завалився сітілайт (ВІДЕО)

Рекламні площини у Хмельницькому зазнають втрат одна за одною. Хто вклав на бруківку сітілайт у центрі міста, наразі невідомо, проте судячи з того, що конструкція лягла долілиць, якщо це були люди, то руки або ноги до неї доклали з душею.

Відео лежачої рекламної конструкції поширили у соцмережах. Дісталося цього разу сітілайту на вулиці Кам’янецькій. Попередній “постраждалий”, нагадаємо, розташовується на вулиці Свободи, щоправда, там обійшлося лише розбитим склом. Тут же рекламну конструкцію, очевидно, доведеться міняти повністю.

Відео: Новини Хмельниччини

Загалом, ця ділянка тротуару, – місце досить популярне серед хмельничан, які люблять з’ясовувати стосунки за допомогою кулаків. Нещодавно двоє молодиків неподалік лупцювали перехожих-чоловіків, які траплялися їм на шляху.

А щодо рекламних конструкцій, то їх, на думку хмельничан, останнім часом значно побільшало на вулицях міста. Не всі мешканці міста цим задоволені, особливо встановленням нових бордів, тож появу майже кожного нового активно обговорюють у соцмережах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook