Новини
Кримінал

На Хмельниччині затримали злісного псевдомінера

Чоловік, який раніше вже притягувався до відповідальності за фальшиві повідомлення щодо закладеної вибухівки, знову взявся за своє та “замінував” днями основні об’єкти у Волочиську. Встановили його особу правоохоронці протягом кількох годин.

Повідомлення про ймовірне замінування отримали правоохоронці 5 жовтня ближче до вечора. На ноги одразу підняли всі екстрені служби, працівники яких прибули у центр міста та обстежили автовокзал, залізничний вокзал, адміністрацію та прилеглі території. Всього оглянули територію площею майже 24 тисячі квадратних метрів.

Поки тривав огляд території та приміщень, правоохоронці встановлювали особу псевдомінера. 51-річного мешканця одного із сіл Хмельницького району, який перебував під дією алкоголю, впродовж кількох годин розшукали і затримали.

Свій вчинок псевдомінер пояснив жагою помсти за те, що його звільнили з роботи.

Як йдеться у повідомленні правоохоронців, у 2018 році зловмисника притягували до відповідальності за аналогічний злочин. З місць позбавлення волі він повернувся навесні цього року. І знову взявся за своє.

Вирішується питання про оголошення селянину підозри за ч. 2 ст. 259 ККУ. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до 8 років.

Вибухонебезпечних предметів у Волочиську за повідомленням псевдомінера не знайшли.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook