Новини
Надзвичайні події

На Хмельниччині нетверезий чоловік “замінував” училище з сиротами

Повідомлення надійшло до Шепетівського відділу поліції вчора увечері.

На той момент у приміщенні профтехучилища у смт Гриців перебувало 9 учнів з числа сиріт та один дорослий. Поліцейські негайно їх евакуювали.

Упродовж кількох годин фахівці вибухотехнічної служби ГУНП та ДСНС оглядали понад 5000 кв м приміщень та довколишньої території. Жодних вибухонебезпечних приладів чи речовин поліцейські не знайшли, повідомляє XM-inside.

Доки вибухотехніки обстежували будівлі і територію, оперативники та слідчі працювали над встановленням особи, яка зробила неправдиве повідомлення про замінування.

З’ясувалося, що до поліції телефонував 31-річний місцевий житель. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння і адекватно пояснити свої дії не зміг, – зазначають у поліції.

За фактом події відкрите кримінальне провадження за ч. 1 статті 259 КК України – завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності.

«Мінера» працівники поліції затримали. У скоєному від зізнався. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Читайте нас у Телеграм , у нашій групі Viber @ПоділляNEWS та InstagramTwitter