Новини
Дозвілля

Новий скейт-парк відкрили у місті на Хмельниччині

На те, аби облаштувати зону для молодіжного дозвілля площею 200 квадратних метрів, пішло близько трьох місяців. Новий скейт-парк розрахований на скейтерів, роллерів, велосипедистів та власників самокатів.

Ще у липні місцевий мешканець Віталій Головня повідомив про майбутні плани щодо облаштування скейт-парку у місті:

Радий усім повідомити, що нарешті дійшла черга до майданчика для екстремальних видів спорту, про який неодноразово йшла мова серед жителів громади. Як до міського голови, так і до мене надходили звернення, щодо облаштування у місті території, де б молодь Полонного могла займатись на скейтбордах, стрітбордах, агресив-роликах, спеціальних велосипедах, самокатах та вдосконалювати свої трюки.

Та додав, що разом з міським головою Францом Скримським та депутатом районної ради Віктором Яськовим вже тоді почали працювати над виготовленням каркасів та готувати територію під встановлення конструкцій у сквері біля пам’ятника Лесі Українці.

Новий скейт-парк, який відкрили 5 жовтня, юні полончани встигли вже випробувати та оцінити.

Найприємнішим було те, що найбільшою аудиторією на відкритті були діти різного віку на велосипедах, скейтах, роликах, самокатах. Вони раділи, катались і щохвилини на майданчику дітей ставало все більше! Заради цього і було кілька місяців тому вирішено подарувати Полонному до 1025-ї річниці саме такий новий спортивний комплекс! – написав на своїй сторінці у Фейсбук Віталій Головня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook