Новини
Суспільство

У Хмельницькому підлітки систематично крадуть продукти з магазину (ВІДЕО)

За словами авторки відео, яким вона поділилася у соцмережах, крадіжки дрібні, але систематичні. Відео у соцмережах поширили, аби хтось із батьків, можливо, впізнав свою дитину та пояснив, що красти – це погано.

Як розповіла авторка відео, поширеного у спільноті Хмельницький LIVE, цього разу хлопець (який, судячи з усього, добре підготувався до крадіжки, зробивши попередню “розвідку”) вкрав чіпси. Також був випадок, коли поцупили “Pepsi”.

Товар, звісно, не дорогий, але ці діти регулярно щось крадуть. Раз в декілька тижнів. Можливо, хтось впізнає своїх дітей. Поясніть, що так робити не можна, – додала жінка.

За словами хмельничан, які переглянули відео, швидше за все, йдеться про магазин, розташований у мікрорайоні Ракове, біля ветлікарні. А от що змушує малолітніх хмельничан красти продукти – чи черговий челендж з соцмереж, чи щось інше – дізнатися можна, лише якщо спіймати злодюжку.

Загалом хмельничани до побаченого поставилися негативно, проте були й спроби захистити малого. А також звичні нарікання на поліцію.

Спочатку чіпси, а далі будуть і гаманці, і телефони, і гроші…

А мужик в долі? Міг спокійно зупинити пацана, але навіть не напружився. Його це не стосується, сумно.

З нашою поліцією мужик підняв би собі статтю на рівному місці, як би став доганяти дитину. Яке суспільство побудували – в такому і живемо.

Це привертання уваги батьків. Батькам час з дітьми нормальний проводити потрібно

Це впевненість у безкарності та вседозволеності.

Чому одразу клеїте клеймо на дитину? Спочатку потрібно розібратись, чому він це зробив, а тоді робити висновки!!!!!

Чіпси… Малий, ти можеш на них заробити, скільки б тобі не було б років. Нарвати квітів на клумбі і продати. Або машину у дворі сусіда помити. Не роби більше так!!!

Типу рвати квіти на клумбі – то нормально?)

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook