Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбулися змагання з лову хижої риби

Обласні командні змагання з лову хижої риби спінінгом з берега за Кубок «Осінній хижак – 2021», присвячені Дню захисників і захисниць України відбулися у Хмельницькому вчора, 10 жовтня. Як і минулого року, змагалися військові, ветерани та волонтери на озері у мікрорайоні Дубове.

Участь у змаганнях взяли 17 команд, кожна з яких складалася з 2 осіб. До складу команд увійшли учасники бойових дій – діючі військовослужбовці, ветерани АТО/ООС та волонтери. Вперше у змаганнях цього року брала участь жіноча команда «Релакс» від Хмельницького обласного центру допомоги учасникам АТО та подружня пара — Лариса і Микола Ніколюк.

Минулого року перехідний Кубок «Осінній хижак – 2020» здобули спецпризначенці 8-го окремого полку спеціального призначення. Намагалися вони підтвердити свою вправність і цього року, проте щось не склалося.

Перше місце і перехідний Кубок захисників «Осінній Хижак – 2021» здобула команда Спілки інвалідів війни та ветеранів АТО Хмельниччини «Нестримні» (Олексій Белінський та Юрій Школьний).

Друге місце дісталося команді окремого полку дистанційно-керованих літальних апаратів, третє – команді однієї з військових частин ССпО «Бомбіли».

В індивідуальних номінаціях Big Fish і Small Fish перемогу здобули Андрій Богданов (щука 2 460 г) та Юрій Дерев’янко (окунь 10 г).

Кубки, медалі та дипломи переможців і призерів змагань вручили учасникам представники Хмельницької ОДА та керівництво Хмельницького гарнізону.

За інформацією АрміяInform. Фото: Андрій Агеєв

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook