Новини
Суспільство

Мешканця Хмельниччини, якого розшукували рідні, знайшли мертвим

Про припинення пошуків мешканця села Малашівці, що у Шаровечківській громаді Хмельницького району, повідомили у соцмережах учасники Пошуково-рятувальної волонтерської асоціації. За інформацією волонтерів, дідуся, якого шукали понад тиждень, знайшли мертвим.

Нагадаємо, 90-річний Володимир Костик зник 1 жовтня, коли вийшов з власного дому та пішов у невідомому напрямку. Донька, яка приїхала того дня до батька, не застала його вдома і не змогла розшукати ні в селі, ні на його околицях. У соцмережах про пошуки дідуся повідомила його оунка.

До пошуків згодом долучилися правоохоронці, які прийняли заяву від родичів зниклого дідуся та з 3 жовтня також почали пошуки, в тому числі у селі Волиця, куди нібито зниклого дідуся, який мав проблеми зі здоров’ям та пам’яттю, відвезли невідомі люди на автомобілі.

Допомагали у пошуках навіть зі столиці. Проте живим дідуся рідні вже не побачили. На сторінці волонтерської пошукової асоціації повідомили, що пошуки Володимир Костика припинені в зв’язку з його загибеллю. Про причини та обставини смерті розшукуваного у волонтерів не повідомляють.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook