Новини
Інфраструктура

Нову “розумну” зупинку встановлюють у центрі Хмельницького

Облаштування зупинки громадського транспорту, де влітку збудували нову заїзну кишеню, аби розвантажити рух транспорту вулицею Кам’янецькою, підходить до фінішу. Останні штрихи в створення умов для комфортного очікування маршруток, автобусів та тролейбусів, почали вносити сьогодні.

Перший етап капітального ремонту зупинки завершили на початку вересня. Тож моменту, коли на зупинці з’явиться місце для очікування транспорту, в якому можна буде сховатися від природних негараздів, довелося чекати майже півтора місяці. І, схоже, до початку сезону дощів, вітрів та холодів комунальники та дорожники таки встигли.

Про черговий етап робіт на зупинці повідомили на сторінці у Фейсбук Управління транспорту та зв’язку:

На зупинці громадського транспорту “Філармонія” сьогодні розпочалися роботи зі встановлення нової розумної зупинки, а також інформаційного табло, яке буде прогнозувати прибуття та відправлення громадського транспорту, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, заїзна кишеня має площу 180 м2, посадковий майданчик – 169 м2, встелений тротуарною плиткою та тактильними елементами. Також на оновленій зупинці збудували пандус, підпірну стінку та східці, встановили 4 сучасні світлодіодні світильники LED, дорожні знаки, нанесли дорожню розмітку. Коштувала вона міському бюджету майже 2,5 мільйона.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook