Новини
Суспільство

Міський голова Шепетівки показав чергу біля пункту вакцинації

На відміну від Хмельницького, черга біля центру масової вакцинації у райцентрі в рази менша. Проте, судячи з реакції міського голови, схоже, раніше у місті і стількох бажаючих вакцинуватися не набиралося. А тим часом на залізничному вокзалі, нібито за вказівкою Укрзалізниці, заблокували вихід у місто, спровокувавши скупчення людей.

Принаймні. на світлинах, які опублікував Віталій Бузиль, видно заледве півтора десятка шепетівчан, які стоять в очікуванні отримання “перепустки” до нормальної життєдіяльності в нових умовах. Проте, як пише очільник міста, він радіє й такій активності. Не забув у своєму коментарі до фото згадати і про підробні ковід-документи.

Біля Центру вакцинації черга. Відверто – приємно бачити свідомість та бажання захистити себе та свою родину. Зараз в мережі активно йде мова про підробні Covid-сертифікати. Той, хто йде на ризик і “купує” собі документ повинен розуміти – алгоритми і підходи до лікування вакцинованих та не вакцинованих різні. Захворіли з підробним сертифікатом, фактично ввели в оману лікаря – за ризик вашого лікування відповідаєте самі!прокоментував фото Віталій Бузиль.

Щоправда, шепетівчани радості міського голови не розділили. Про що написали у коментарях.

Свідомо-примусово(((Люди знають чим їм це загрожує …

А хто дасть гарантію людям що вони безсимптомно, без важких наслідків, без летальних випадків перенесуть вакцинацію? Це перше.І друге чому перед вакцинацією люди не проходять повне обстеження організму, є категорія людей які мають протипоказання до щеплення?І третє де і ким дозволено примушувати людей до вакцинації?Дайте будь ласка відповідь на питання.

Коментарі відсутні

Ага свідомо, під загрозою звільнення з роботи і неможливістю кудись поїхати люди колють невідомо що. Із 100 чоловік може 10 свідомо.

ЦЕ НЕ БАЖАННЯ…ДАЛЕКО НЕ БАЖАННЯ…( людей загнали в глухий кут)

Питання вакцинації – справа добровільна, але чому потім стільки претензій до лікарів, держави, коли не вистачає місць в лікарні, або кисню для важко хворих

Приємно дивитися як йдуть на забій?

Просто загнали людей, як худобу, вибачте.

Неспокійно і на залізничному вокзалі у Шепетівці. Принаймні вчора і місцеві мешканці, які намагалися виїхати з міста, і ті, хто прибув у нього потягом, мали проблеми з подоланням території вокзалу. Вхідні двері у вокзал (зі сторони міста) наглухо зачинили, попередивши, що увійти до приміщення можна лише зі сторони перону. А звідти і взагалі не дали приїжджим звістки, як потрапити у місто. Тож люди, які з перону потрапляли у вокзал, змушені були блукати там в пошуках виходу, а потім купчитися у вузькому проході разом з тими, хто намагався на перон вийти.

Як повідомляє сайт Шепетівки, зі слів працівників вокзалу, таким було “розпорядження Укрзалізниці у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції”. Щоправда, у Хмельницькому чомусь такої новації не запровадили, навпаки, запросили всіх, хто бажає отримати щеплення, приходити на вокзал, де від учора запрацював ще один пункт вакцинації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook