Новини
Суспільство

На одній з трас Хмельниччини водії стоять у кілометрових заторах (ВІДЕО)

Другий день поспіль у соцмережах викладають фото та відео довжелезних заторів на трасі М-12 між Хмельницьким та Летичевом. Проблеми у пересуванні виникають через ремонти, які досі тривають на двох мостах.

За словами водіїв, які регулярно курсують між Хмельницьким та Летичевом, затори на ділянках траси в межах села Голосків та у колишньому райцентрі виникають регулярно. Увечері іноді доводиться чекати, поки транспорт зрушить з місця, до години. А якщо рухатися зі сторони Вінниці, подекуди можна простояти на трасі і до трьох годин.

Судячи з фото, декому з водіїв настільки хочеться швидше вирватися з полону затору, що вони подумують про те, аби об’їхати чергу через розділову смугу. Хоча, можливо, для таких маневрів є й інша причина.

Сьогодні у соцмережах знову поширили відео з траси, на якій стоїть купа автомобілів в очікуванні, коли їм дадуть “зелене” світло, щоб вони могли їхати в напрямку Летичева.

Відео: Новини Хмельниччини

Тож, плануючи свої поїздки в цьому напрямку, закладайте у маршрут додатковий час, аби не спізнитися туди, куди прямуєте.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook