Новини
Кримінал

Мешканець Хмельницького ледь не підірвав будинок через наркотики

Неодноразово судимий раніше хмельничанин, в якого вкотре виявили наркотики, які він придбав та зберігав, може, за вироком суду, отримати покарання у вигляді штрафу, або виправних робіт (до двох років), або арешт (до шести місяців), або обмеження волі (до п’яти років). Перед тим, як його затримали правоохоронці, чоловік ледь не підірвав будинок, в якому мешкав.

У будинок на вулиці Подільській, де мешкав хмельничанин, екстрені служби викликали сусіди через різкий запах газу, що розповсюдився багатоповерхівкою. Як з’ясували на місці події, в одній з квартир її мешканець увімкнув конфорки газової плити, а запалити газ забув, оскільки перебував під дією наркотиків. У квартирі 57-річного чоловіка виявили психотропні речовини та 7,5 г канабісу.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, хмельничани раніше був засуджений, причому неодноразово – за збут та зберігання наркотиків. Звільнився з місця позбавлення волі лише минулого року.

За незаконне придбання та зберігання наркотиків (без мети збуту) хмельничанин постане перед судом, куди вже спрямовано обвинувальний акт.

За інформацією Окружної прокуратури міста Хмельницький

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook