Новини
Кримінал

Викрадене у Львові немовля знайшли на Хмельниччині

Попередньо у розшук подали і 9-місячну дівчинку, і її батька. Зазначалося у пошуковій інформації, поширеній волонтерами, що вони обоє вийшли з дому у Львові та не повернулися. Обох розшукали на Хмельниччині, у Кам’янець-Подільському районі. Дитину передали для огляду медикам, а її батькові загрожує покарання за викрадення.

Інформацію про зникнення 9-місячної Вікторії та її 31-річного батька поширили днями у соцмережах волонтери рятувально-пошукової асоціації. Як йшлося у дописі, обоє зникли у Львові 23 жовтня. Розшукувати зниклих взялися правоохоронці, на допомогу покликали і всіх небайдужих по різних областях.

Як повідомили у поліції, матір дівчинки запідозрила, що батько просто-напросто викрав дитину та повіз її у невідомому напрямку. Тож правоохоронці трьох областей (Львівської, Тернопільської та Хмельницької) взялися досліджувати всі контакти колишнього співмешканця заявниці, вивчати записи відеокамер та спілкуватися з тими, хто міг допомогти у пошуках.

Розшукуваного 31-річного мешканця Тернопільщини виявили сьогодні на Хмельниччині, у селі Смотрич Кам’янець-Подільського району разом з дитиною.

Дівчинку передали медикам для огляду, а її батька-викрадача затримали. Запобіжний захід йому має обрати суд. Також вирішується питання щодо повідомлення про підозру. За скоєне чоловікові загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

Нагадаємо, у вихідні на Хмельниччині всю ніч шукали десятирічного хлопчика, який загубився у лісі під час збирання ягід.

За інформацією поліції Хмельницької області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook