Новини
Суспільство

Відома хмельницька спортсменка поскаржилася на пацюків у потягу

Відома хмельницька легкоатлетка на своїй сторінці у соцмережі розповіла, з якими складнощами їй довелося долати дорогу зі столиці додому. За словами спортсменки, всю ніч їй не давали спати пацюки, які їхали по сусідству з нею у купе.

Халепи під час подорожей Укрзалізницею у пасажирів трапляються досить часто і різноманітні, проте найбільше розголосу вони отримують тоді, коли про них повідомляють публічні люди. Про проблеми, які їм зустрічаються на шляху, розповідають актори, блогери, ілюстратори. Спортсмени також не стали виключенням.

Хмельничанка Марина Бех-Романчук – призерка світових та континентальних першостей, чемпіонка Універсіади, учасниця Олімпійських ігор 2016 та 2020 року, чемпіонка Європи, багаторазова чемпіонка України, також має неприємний, за її словами, досвід подорожей потягом. Як подорожувалося їй з Києва до Хмельницького, спортсменка розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Стан не найкласніший після дороги. У поїзді і так спати неможливо, а коли всю ніч цмокають пацюки в клітці, то зі сном ми «на ви», – поскаржилася Марина.

За інформацією Новини.LIVE

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook