Новини
Інфраструктура

У центрі Хмельницького облаштують ще одну заїзну кишеню біля зупинки

Проєкт розміщення зупинки автобусів, маршруток та тролейбусів «Торгівельний центр» (напрямок руху – до вулиці Проскурівського підпілля) на вулиці Кам’янецькій із влаштуванням місцевого розширення проїзної частини затвердили сьогодні під час чергового засідання виконкому.

Як повідомили у пресслужбі Хмельницької міської ради, проєктом передбачене також облаштування павільйону для очікування транспорту, встановлення інформаційного табло.

Це дозволить зменшити затори на вулиці Кам’янецькій, яка є магістральною, – йдеться у повідомленні на сайті міської ради.

Вартість робіт оцінили у 2,2 мільйона гривень.

Яка доля спіткає МАФи, розміщені на зупинці, наразі невідомо.

Нагадаємо, на вулиці Кам’янецькій це буде вже третя зупинка із заїзною кишенею. Одну, розташовану за кілька десятків метрів, біля Ощадбанку, облаштували у 2018 році. Коштувала вона тоді бюджету 400 тисяч гривень, а павільйон для очікування транспорту встановив за свій кошт забудовник, який зводив багатоповерхівку неподалік. Облаштування ще однієї заїзної кишені з “розумною” зупинкою завершують наразі біля філармонії. Вона обійшлася громаді у 2,5 мільйони гривень. І на цій же транспортній магістралі є ще одна зупинка з кишенею – на вулиці Бандери біля парку Молодіжного.

За інформацією пресслужби Хмельницької міської ради

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook