Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому почали будівельні роботи в парку Молодіжному (ФОТО)

В одній з найпопулярніших відпочинкових зон міста стартували роботи першої черги з оновлення та реконструкції. Наразі тут, користуючись прохолодною погодою та зменшенням потоків відпочивальників, почали викладати центральну доріжку, що простягнеться від входу через весь парк.

За інформацією, поширеною у спільноті Департаменту інфраструктури міста, на доріжці підрядник встановлює борти та готує вирівнювальний шар під укладання тротуарної бруківки. Цього року тут також планують закласти фундамент під скейт-парк, що матиме кілька фігур: ”піраміда”, ”бенк”, ”флетбар” та ”менуалбокс”.

Роботи проводяться в той період, поки парк не задіяний на фестивалях та інших заходах. І, звісно, все в рамках тієї концепції проєкту Молодіжного парку, що був розроблений rd architectural group раніше, написав депутат Хмельницької міської ради Віталій Підгайчук у спільноті департаменту.

Та, на прохання хмельничан, поширив відео, в якому можна побачити напрацювання щодо нового вигляду парку.


Нагадаємо, за концепцією оновлення парку, тут також мають з’явитися : нові майданчики, зелений амфітеатр, оглядовий майданчик, міні сцени, зони для пікніків, зовнішнє освітлення, велопарковка, тераси в комплекті з лавками, окремо лавки, навіси, смітники тощо.

Волейбольний майданчик, який має чималий попит у хмельничан, обіцяють залишити.

Раніше на території пляжу, що сусідить з парком Молодіжним, з’явилася нова вежа для рятувальників, лавки, нові роздягальні, сонцезахисні парасольки, питні фонтани та понад 300 тонн свіжого піску, – нагадав депутат.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook