Новини
Надзвичайні події

У двох торговельних центрах Хмельницького шукали вибухівку

Вдруге за день екстрені служби Хмельницького підняли по тривозі. Цього разу – через повідомлення про ймовірне замінування одразу двох торговельних центрів, розташованих неподалік один від одного в самому серці міста.

Зранку, нагадаємо, трохи переполоху серед хмельничан наробило перекриття вулиці Сковороди, якою не пускали транспорт, а на території біля Хмельницького міськрайонного суду бачили пожежників, правоохоронців, медиків тощо. Підозрілий предмет, знайдений у смітнику біля суду, знешкодили приблизно через годину після отримання виклику.

Увечері ж працівники екстрених служб вирушили одразу до двох ТЦ, розташованих у центрі Хмельницького: до “Атріуму” на вулиці Проскурівського підпілля, та “Сіті-центру” на вулиці Проскурівській (біля Будинку офіцерів). В обидвох спорудах шукали вибухонебезпечні предмети, повідомлення про які надійшло до Хмельницького районного управління поліції.

За інформацією правоохоронців, евакуацію людей здійснили лише з торговельного центру на вулиці Проскурівській. В іншому приміщення та територію перевіряли, не виводячи людей. Вибухонебезпечних предметів в обох торговельних центрах не знайшли.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook