Новини
Інфраструктура

Черговий грошовий транш отримав Хмельницький на будівництво Палацу спорту

Ще 20 мільйонів гривень, виділені з державного бюджету, мають освоїти будівельники, які продовжують роботу на наймасштабнішому спортивному об’єкті області. Наразі тут монтують зовнішні декоративні елементи, системи опалення та пожежогасіння, встановлюють акустичну систему. Здати об’єкт планують у 2022 році.

За словами Хмельницького міського голови, всіх графіків на будівництві об’єкту не лише дотримуються, а де в чому навіть випереджають.

Ту частину коштів з державного бюджету, яка була передбачена в розписі на грудень, нам вже наблизили, ми їх використали за жовтень. Дуже приємно, що зобов’язання, які на себе брала держава, виконуються, і нам додатково виділили ще 20 мільйонів гривень, – прокоментував Олександр Симчишин.

На цей рік влада Хмельницького просила у держави на будівництво Палацу спорту 150 мільйонів. З цієї суми 115 вже виділено, ще 35, сподівається очільник громади, будуть виділені до кінця року.

Так само їх об’єктивно реально використати і далі коригувати проєктно-кошторисну документацію, щоб розуміти, яка ще потреба буде в фінансуванні з державного і міського бюджету, – зазначив міський голова.  

Відео: МТРК Місто

Нагадаємо, станом на початок жовтня Палац спорту у Хмельницькому був готовий на 65%. Через зміни, пов’язані з новими вимогами для проведення матчів, змагань і турнірів, він дещо відрізнятиметься від початкового проєкту.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook